productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

2tk Blind Spot Peegel 360 Kraadise Pöörde lainurk Veekindel Auto Kumer Parkimine Peegel Sõidu Ohutust Kumer Peegel

  • €2.48
  • €6.37
Valige suurus
Valige värv
Kogus
Lisa ostukorviSoovikorvi

Tehnilised andmed:

Veekindel, rooste-tõend, anti-kokkupõrge ja anti-udustamine rearview kumer peegel on pikk teenindamise ajal.

Sinu vaatamise nurk rearview mirror on maksimeeritud selle rearview kumer peegel, mis on objekte 360 kraadise pöörde, et vältida õnnetusi või kokkupõrkeid, kui vahetad sõidurada, et tagada sõidu ohutust.

Valmistatud klaas, rearview kumer peegel on põrutuskindel ja vastupidav kasutada.See on isekleepuv, mis on lihtne ja mugav paigaldada.

Pikkus rearview kumer peegel on 5,5 cm, laius 5,5 cm ja paksus on 1cm.

Kui rearview kumer peegel on universaalne, mis sobib kõige tüüpi autod.See on mitte-märgis, mis ei kahjusta teie algne rearview mirror.

Suurus Andmed:

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib pisut erineb pilte.Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.Toode ei sobi mootorratta.Palun kasutage puhastusvahendid puhastada originaal auto rearview mirror enne paigaldamist.Tähelepanu: 1, et avardada vaatevälja ja vältida pime tsoonis, on soovitatav installida väljaspool rearview mirror 2, et vaadata, pime ala, tagurdamisel, on soovitatav paigaldada see sees rearview mirror lähedal alumises nurgas auto kere.

Pakett Sisaldab:

2 x Blind Spot Peeglid

Päritolu Mandri-Hiina

Sildid: Blind Spot Peegel

  • Külaline

    Tavaline peeglid minu eesmärgil. Tarne oli kauem kui vajalik, kuid põhimõtteliselt ei ole kriitiline. Veidi üle kuu. Peeglid reguleeritav. Täiendavad teip on komplektis.

Kirjutada Ülevaade