productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Digitaalne Geigeri Loendur tuumakiirguse Elektromagnetilise Kiirguse Detektori EMF Arvesti β-Kiirte X-Rays γ-Kiired Tester Dosimeeter

  • €44.03
  • €100.07
Valige suurus
Valige värv
Kogus
Lisa ostukorviSoovikorvi

Selle kiirguse detektori võtab kõrge tundlik Geigeri loenduri torud, see on peamiselt järelevalve eest vastutavate kiirguse X, γ, β kiirte erinevate radioaktiivsete töö valdkondades; on esile kui kiire reageerimine ja laia mõõtmise ulatus on võimalik kuvada annus samaväärne intressimäär tööpiirkonnas; see on laialdaselt kasutusel erinevates ohutuse kaitse jälgida ja radioaktiivsete märge tööd personali järgmistes valdkondades: tuuma-elektrijaama, gaasi -, raua-ja terasetööstusesse, keemiatööstus, isotoobi taotluse, radioaktiivsete laboris ja ümbritsevat keskkonda jälgida tuumarajatiste.

Omadused:

Kaasaskantav Suurus: See pihuarvutite tuumakiirguse ja elektromagnetilise kiirguse detektori on kaasaskantav suurus ja lihtne kaasas kanda, nii et võite panna see oma kotti ja võta endaga kaasa ja haare seda kasutada.

2.8 Tolline TFT Ekraan: tuuma kiirgus anduri funktsioonid 16bit 2.8 tolline suure TFT värviline ekraan, mootorrongid ekraanile ja reaalajas kõvera joonistamine, mis võimaldab teil lugeda tuvastamise andmed selgelt ja lihtsalt, ja sa saad tulemused õigeaegselt.

Kiirguse Avastamiseks: detektor mõõtmiseks kasutatakse X-γ ja β kiired kiirgust, see on optimaalne mõõtmiseks väikesed muutused kiirguse taset, ja on väga tundlik kõige sagedamini kasutatakse pikema.Avastamine on täpsem pärast andurid lisatud energia hüvitist.

Lihtne kasutada: seadme funktsioonid, G-M lugedes toru, mis naudib suurt paindlikkust ja saab mõõta keskkonna taustaga.Annuse määr on mõõdetud reaalajas, kumulatiivne annus ja AVG annus kuvatakse korraga, ja see on kalibreerimise funktsioon.

Multifunktsionaalne Disain: häire väärtus võib olla määratud kasutaja, edendab see kostub heli, kui üle piirmäär ja õigeaegne häire ohutuse tagamiseks kasutada.

Mitu Seaded Disain: Toetus seadistamine kellaaja -, keele -, häire väärtus, salvestamise intervall, tsitaadid, ajastus shutdown, kumulatiivne selge versiooni.

Liitium-Aku: Sisseehitatud 1000mAh suure võimsusega laetav liitium aku, väikese kütusekulu ja toetust korda kasutada, ökonoomne ja praktiline.

Lai kasutusala: See kiirgus tester saab laialdaselt kasutatakse tuumaelektrijaamades, kiirendid, iron & steel tööstus, keemiatööstus, isotoopide rakendusi, laborid, radioloogia ja välisõhu seire tuumarajatiste.

Tehnilised andmed:

Materjal: plastmass

Aku: 1 * 3.7 V, 1000mAh liitium patarei (komplektis)

Avastamise raid: X, γ, raske ßrays

Ekraan: 2.8 tolline TFT värviline ekraan

Energia vastus: 48keV~1.5 meV

Tundlikkus: 0.25 cps/usv/h (137cs radionukliididest-)

Reaalajas mõõtmine vahemikud: 0-99.99 uSv/h

Keskmine mõõtmine vahemikud: 0-99.99 uSv/h

Ekraan mõõtepiirkond on kogunenud väärtus:0~99.999 MSV

Resolutsioon: 0.01 usv/h

Reaalajas väärtust error:

Pakkeleht:

1 * Kiirguse Detektorit

Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi meterk
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi meterk

Kirjutada Ülevaade