productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

10 Tk Selge Riidepuud Kulla Konks, Läbipaistvad Särgid Kleit Riidepuu Coat Koos Loodimiseks Lady Lapsed Väikesed

  • €19.53
  • €36.17
Valige suurus
Valige värv
Kogus
Lisa ostukorviSoovikorvi

10 Tk Selge Riidepuud Kulla Konks, Läbipaistvad Särgid Kleit Riidepuu Coat Koos Loodimiseks Lady Lapsed Väikesed [HIGH QUALITY]Meie riidepuud on valmistatud kõrgkvaliteetse materjali luksuslik ilme ja funktsioon on elegantne ja voolujooneline disain.Riidepuud saab kergesti puhtaks pühkida seep.

[LIHTNE KASUTADA]Ülemise õla astme võrra võimaldab riideid rõiva-aasad ja rihmad tuleb riputada kergesti ilma libisemist.Meie riidepuud tulla ainulaadne stiilne lai konks, et aidata teil salvestada oma mantel, ülikond või mis tahes muu riie varrukad ja hoida oma garderoob korras.

[KEEP suurepärases]See riidepuud on säilitada teie mantel,ülikond või mis tahes muud riided suur kuju, ilma kortsudeta.Korter keha mahub kõik kuju ja stiile, riided, et hoida teie riideid oma täiuslik kuju.

[LAIALDASELT APPLICATION]Tulemas on lihtne, kuid rafineeritud disainiga kulla konksud.Läbipaistvast plastikust riidepuu hea riputamiseks top tükki, nagu särgid, pluusid, pusad, joped ja muud kerged kuni keskmised, rasked kaal rõivad.

värv: läbipaistev + kuld

Materjal: plastik

Suurus: Väike: 32x20cm

Pakendi Sisu:

10 x riidepuu

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Kirjutada Ülevaade